Fotografia a Youtube. Els meus canals imprescindibles

Els meus hàbits estan canviant, cada cop miro menys la televisió i consumeixo més continguts a la carta de Youtube. Entre que m’agrada la fotografia i que estic en procés de comprar equip nou, fa uns mesos que devoro tot el que siguin continguts relacionats amb aquest món.

Estic subscrit a més de 50 canals, però aquesta és la llista dels  que trobo més interessants:

  • QuesabesdeTV. Referent en castellà. Hi trobem novetats, informació d’altres aparells tecnològics i les ben pensades seccions “La foto que me marcó…” i “Que lleva en la mochila…“.
  • Digital Camera World. Quant vull veure una rewiev ràpida d’una càmera la busco en aquest canal. Vídeos curts, clars i directes. (En anglès)
  • Steve Huff. Reviews més llargs que els ateriors, tant de càmeres com objectius, sobretot del format micro 4/3. Interessant no tant sols seguir el seu canal a Youtube, sinó també el seu blog. Allà hi trobarem ampliat el que ens explica en els seus vídeos. (En anglès)
  • Ralfs Foto Bude. Un dels meus preferits. M’agraden els seus vídeos llargs, molt llargs, on explica punt per punt els diferents aspectes de les càmeres que revisa. Si et vols comprar una càmera i vols veure com funciona de dalt a baix, aquest és el teu canal. Vídeos en anglès i alemany mooooolt complerts.
  • Casanova Foto TV. La coneguda botiga barcelonina ha iniciat una sèrie de vídeos on ens expliquen conceptes bàsics de la fotografia. També hi trobarem totes les ponències del Fotoweek amb un ampli ventall de temàtiques fotogràfiques. Canal per buscar, remenar i mirar amb calma.
  • Tonit Ros. L’he descobert fa poc i tinc moltes ganes de veure els seus tutorials sobre il·luminació. També hi podrem trobar tutorials sobre aspectes bàsics i generals de fotografia. Més de 20.000 seguidors i més d’un milió de reproduccions avalen aquest canal.
  • DigitalRev TV. Possiblement un dels canals amb més èxit al món de la fotografia. Aquest canal forma part d’una botiga online amb seu a Hong Kong. Utilitza l’humor i l’originalitat del seu presentador per ensenyar-nos totes les novetats de material fotogràfic. (En anglès).
I vosaltres quin canals de fotografia em recomaneu?