“Mi hermano” de Estela de Castro.

Vull compartir aquest vídeo després d’emocionar-me com feia temps que no em passava. El vídeo ens explica de forma directe i contundent el procés que ha patit un noi amb el síndrome de Lennox-Gastaud, on els metges deien que no viuria més de 10 anys i ara que en té vint continua lluitant contra aquesta malaltia.

Penso que aquest vídeo és un clar exemple de com comunicar utilitzant el vídeo i la fotografia per explicar una història. És clar, directe i amb un ús perfecte de les fotografies per fer-te viure el mateix que va patir la seva germana durant tot el procés hospitalari.

Un vídeo per veure amb tranquil·litat, a pantalla complerta i amb el cor fort perquè emociona fins al moll de l’os.

Felicitats Estela per aquest excel·lent treball!

Pàgina a Vimeo de Estela de Castro